2023年11月25日
閱讀時間:4分鐘
21 次觀看
閱讀時間:4分鐘

Ucraina: Practicanții prezintă Falun Dafa la Expoziția de Sănătate de la Kiev

Ucraina: Practicanții prezintă Falun Dafa la Expoziția de Sănătate de la Kiev

null

Citiți aici articolul "Cum a apărut omenirea"!

Expoziția de Sănătate și Longevitate care a avut loc la Palatul Sporturilor din Kiev în perioada 14-16 septembrie 2023 a prezentat diverse modalități de îmbunătățire a organismului. Practicanții Falun Dafa au luat parte la eveniment pentru a prezenta disciplina spirituală și a demonstra exercițiile de meditație.

Practicanții au expus cărți Falun Dafa și materiale informative. În timp ce discutau cu participanții, ei le-au vorbit și despre persecuția practicanților care are loc în China și care este ordonată de către Partidul Comunist Chinez (PCC).


Practicanții prezintă Falun Dafa în cadrul expoziției.

Expoziția a atras aproximativ o mie de vizitatori. Unii au spus că erau deja familiarizați cu Falun Dafa, deoarece au văzut practicanți în parcuri și pe strada Khreshchatyk desfășurând activități de prezentare a Falun Dafa. Alții au spus că s-au alăturat unor webinarii de instruire și au învățat exercițiile acolo. Oamenii au întrebat despre locurile de practică în grup și și-au lăsat datele de contact pentru a se putea înscrie la cursuri. Unii vizitatori au pus întrebări despre persecuție și despre motivul pentru care aceasta are loc.

Un chinez părăsește PCC

Un chinez a venit la stand și a discutat cu un practicant. Practicantul i-a povestit despre Falun Dafa și despre modul în care valorile care stau la baza acestei practici - "Adevăr, Compasiune și Toleranță" - pot aduce beneficii societății.

Bărbatul a spus: "Știm că Falun Dafa este foarte bună, iar Maestrul Li este o persoană minunată".

Practicantul l-a întrebat pe bărbat dacă s-a retras din PCC și din organizațiile sale afiliate. Bărbatul a spus: "Am înțeles totul. [PCC] este foarte rău". El i-a cerut practicantului să-l ajute să renunțe la PCC și la organizațiile afiliate acestuia folosind un pseudonim.

De asemenea, practicantul i-a arătat bărbatului articolul recent al Maestrului Li, "Cum a apărut omenirea". După ce a citit articolul, el a spus: "Chiar înțeleg ce se întâmplă acum [în lume]! Vă mulțumesc!"

Ucrainenii își exprimă sprijinul

Două femei ucrainene au stat de vorbă cu un practicant și au ascultat cu atenție în timp ce practicantul a explicat Falun Dafa și valorile sale - Adevăr, Compasiune și Toleranță. Au rămas la stand și au aflat mai multe despre practică.

"Ce lucru bun! Astăzi am dat peste o practică atât de bună datorită dumneavoastră", a spus una dintre ele practicantului.

Cele două femei au plecat după ce au luat pliante despre practică și suveniruri cu flori de lotus pe care erau scrise valorile Falun Dafa.

Context: Ce este Falun Dafa și de ce o persecută PCC?

Falun Dafa (cunoscută și sub numele de Falun Gong) a fost prezentată pentru prima dată publicului de domnul Li Hongzhi în Changchun, China, în 1992. Disciplina spirituală este practicată în prezent în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. Milioane de oameni care au îmbrățișat învățăturile bazate pe principiile adevărului, compasiunii și toleranței și au învățat cele cinci exerciții cu mișcări line, au experimentat îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții.

Jiang Zemin, fostul șef al Partidului Comunist Chinez (PCC), a perceput popularitatea crescândă a acestei discipline spirituale ca pe o amenințare la adresa ideologiei ateiste a PCC și, la 20 iulie 1999, a emis un ordin de interzicere a acestei practici.

Sub conducerea personală a lui Jiang, PCC a înființat Biroul 610, o organizație de securitate extralegală care are puterea de a trece peste sistemele polițienești și judiciare și a cărei singură funcție este de a efectua persecuția Falun Dafa.

Minghui.org a confirmat moartea a mii de practicanți ca urmare a persecuției din ultimii 22 de ani. Se crede că numărul real este mult mai mare. Și mai mulți au fost închiși și torturați pentru credința lor.

Există dovezi concrete că PCC susține recoltarea de organe de la practicanții deținuți, care sunt uciși pentru a aproviziona industria de transplant de organe.

***

Cartea “NOUĂ COMENTARII DESPRE PARTIDUL COMUNIST” a determinat ca 410 milioane de chinezi să renunțe la Partidul Comunist și organizațiile afiliate, încurajând astfel o mișcare pașnică fără precedent în China, pentru transformare și schimbare.

* Vă invităm să semnați

Petiția adresată Preşedintelui României, pentru condamnarea recoltării forţate de organe de la practicanţii Falun Gong în China

***

Mai multe informații despre comunitatea Falun Dafa națională și internatională găsiți accesând următorul link: https://ro.clearharmony.net/


更多來自Clear Harmony Romania