2023年11月17日
阅读时间:3分钟
阅读时间:3分钟

Austria: Prezentarea Falun Dafa participanților aflați la evenimentul “Ziua Sporturilor”

Austria: Prezentarea Falun Dafa participanților aflați la evenimentul “Ziua Sporturilor”

null

Citiți aici articolul "Cum a apărut omenirea"!

Practicanții Falun Dafa au participat la evenimentul la scară largă “Ziua Sporturilor” care a avut loc în Graz, capitala landului Steiermark, Austria, pe 10 septembrie 2023. Ziua sportului din Graz este un eveniment local major. Au participat 80 de grupuri, iar aproximativ 40.000 de spectatori au asistat la eveniment. Centrul orașului și parcurile au fost pline de locuitori și vizitatori.

Practicanții au amenajat un stand în Stadtpark, unde au demonstrat exercițiile, au povestit oamenilor despre beneficiile practicii și despre modul în care Partidul Comunist Chinez (PCC) persecută Falun Dafa timp de peste două decenii.

O echipă de presă de la Austrian Broadcasting Group (ORF) a fost prezentă la fața locului și a realizat imagini ale evenimentului, inclusiv ale practicanților care demonstrau exercițiile. Reportajul a fost difuzat la știrile de seară din 10 septembrie.


LaZiua Sporturilor” participanții învață despre Falun Dafa.Vizitatorii învață exercițiile Falun Dafa.


Un vizitator semnează o petiție prin care cere încetarea persecuției.

Mulți oameni s-au oprit la standul Falun Dafa pentru a afla mai multe. Practicanții le-au spus ce este Falun Dafa și le-au demonstrat cele cinci seturi de exerciții. Mulți oameni au învățat exercițiile în timpul evenimentului. De asemenea, au întrebat unde se află locul de practică de grup. Practicanții le-au explicat că pot învăța exercițiile și online.

Practicanții le-au povestit oamenilor despre modul în care PCC persecută Falun Dafa iar multe persoane au semnat petiția prin care se cerea încetarea persecuției. După ce a aflat despre persecuție, un bărbat a exclamat: "Bineînțeles că vreau să o semnez. Sunt fericit să iau atitudine pentru dreptate!"

Mai mulți turiști s-au oprit în fața standului Falun Dafa și unul dintre ei a spus: "Acest stand mă atrage cel mai mult. Emană o atmosferă calmă și pașnică."

O femeie a vizitat standul și a învățat primul set de exerciții. Cu puțin timp înainte ca evenimentul să se încheie, ea s-a întors la stand și a cerut să învețe celelalte exerciții. Ea a spus: "M-am întors pentru că standul dumneavoastră este preferatul meu."

Context: Ce este Falun Dafa și de ce o persecută PCC?

Falun Dafa (cunoscută și sub numele de Falun Gong) a fost prezentată pentru prima dată publicului de domnul Li Hongzhi în Changchun, China, în 1992. Disciplina spirituală este practicată în prezent în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. Milioane de oameni care au îmbrățișat învățăturile bazate pe principiile adevărului, compasiunii și toleranței și au învățat cele cinci exerciții cu mișcări line, au experimentat îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții.

Jiang Zemin, fostul șef al Partidului Comunist Chinez (PCC), a perceput popularitatea crescândă a acestei discipline spirituale ca pe o amenințare la adresa ideologiei ateiste a PCC și, la 20 iulie 1999, a emis un ordin de interzicere a acestei practici.

Sub conducerea personală a lui Jiang, PCC a înființat Biroul 610, o organizație de securitate extralegală care are puterea de a trece peste sistemele polițienești și judiciare și a cărei singură funcție este de a efectua persecuția Falun Dafa.

Minghui.org a confirmat moartea a mii de practicanți ca urmare a persecuției din ultimii 22 de ani. Se crede că numărul real este mult mai mare. Și mai mulți au fost închiși și torturați pentru credința lor.

Există dovezi concrete că PCC susține recoltarea de organe de la practicanții deținuți, care sunt uciși pentru a aproviziona industria de transplant de organe.

***

Cartea “NOUĂ COMENTARII DESPRE PARTIDUL COMUNIST” a determinat ca 410 milioane de chinezi să renunțe la Partidul Comunist și organizațiile afiliate, încurajând astfel o mișcare pașnică fără precedent în China, pentru transformare și schimbare.

* Vă invităm să semnați

Petiția adresată Preşedintelui României, pentru condamnarea recoltării forţate de organe de la practicanţii Falun Gong în China

***

Mai multe informații despre comunitatea Falun Dafa națională și internatională găsiți accesând următorul link: https://ro.clearharmony.net/