Dec 3, 2023
5 mins read
5 mins read

Spania: Expunerea persecuției Falun Dafa în timpul unui eveniment desfășurat în centrul orașului Madrid

Spania: Expunerea persecuției Falun Dafa în timpul unui eveniment desfășurat în centrul orașului Madrid

null

Citiți aici articolul "Cum a apărut omenirea"!

Practicanții au organizat un eveniment în Piața Callao din centrul Madridului pe 28 septembrie 2022. Ei vin acolo în fiecare weekend pentru a le spune oamenilor despre modul în care este persecutată Falun Dafa în China și pentru a strânge semnături pentru o petiție care să ajute la încetarea acestei persecuții.


Practicanții strâng semnături pentru a ajuta la încetarea persecuției Falun Dafa. Mulți oameni au citit panourile de afișaj și au discutat cu practicanții.


Oamenii semnează petiția.

Piața Callao este situată lângă Gran Via, cea mai faimoasă stradă din Madrid, unde se află multe afaceri și teatre. Strada se intersectează cu mai multe străzi și este întotdeauna aglomerată.

Mulți oameni s-au oprit în fața standului practicanților. Au citit panourile de afișare și pliantele de clarificare a adevărului și au semnat petiția pentru a susține eforturile practicanților de a pune capăt persecuției. Unii au întrebat: "Ce pot face pentru a ajuta?", în timp ce alții au ajutat la distribuirea pliantelor de clarificare a adevărului. Mulți turiști au fost interesați să afle despre Falun Dafa, în timp ce practicanții făceau exercițiile în mod pașnic, înconjurați de metropola plină de viață. Se opreau și îi priveau pe practicanți. Unii au făcut fotografii sau i-au înregistrat video pe practicanți.


Sabrina și Stefani și-au manifestat speranța că semnăturile lor ar putea ajuta la încetarea persecuției.

Sabrina și Stefani, două studente universitare din Madrid, au declarat că au fost atrase de muzica melodioasă pe care practicanții făceau exercițiile. Ele au fost șocate să afle detalii despre persecuția din China și s-au întrebat cum pot avea loc astfel de acte brutale și barbare în societatea civilizată de astăzi. Ele speră că semnăturile lor vor ajuta la încetarea persecuției și la realizarea justiției.


Doi tineri au ajutat la distribuirea materialelor de clarificare a adevărului.

Doi tineri au trecut pe lângă standul practicanților și au fost șocați când au văzut imaginile de pe panourile cu afișe. Au semnat imediat petiția și au întrebat: "Ce altceva putem face pentru a vă ajuta?" Cu acordul practicanților, au început să distribuie pliante și să le vorbească oamenilor despre persecuție.

Un bărbat de vârstă mijlocie a spus că a auzit anterior despre persecuția Falun Dafa ordonată de PCC, dar nu știa despre recoltarea de organe de la practicanți aflați în viață. După ce a semnat petiția, el a cerut practicanților mai multe pliante de clarificare a adevărului și a spus: "Vreau să distribui aceste materiale unor parteneri de afaceri ai mei. Oamenii ar trebui să știe despre genocidul desfășurat de PCC și care durează de 24 de ani. Este timpul să expunem natura malefică a PCC."

Un rezident local din Madrid a declarat: "Aceasta este a doua mea întâlnire cu Falun Dafa. Încă mai am agățat în casa mea micul lotus pe care l-am primit acum câțiva ani." El a spus: "Această persecuție trebuie să fie oprită. Practicanții fac o treabă excelentă. Eu vă voi susține întotdeauna. Vă doresc toate cele bune!"Pe măsură ce se lăsa seara, mulți oameni continuau să se oprească la standul practicanților. Erau interesați de Falun Dafa și au semnat petiția pentru a-și arăta sprijinul.

Un cuplu tânăr s-a uitat îndelung la panourile cu afișe. Tânăra femeie a spus: "Cum se poate persecuta o persoană bună care are o credință? Vă mulțumim că ne-ați spus despre acest lucru. Voi face tot posibilul să le spun oamenilor despre Falun Dafa. Este responsabilitatea fiecăruia să le spună și altora despre asta."

Două fete tinere au stat în fața panourilor cu afișe și au făcut fotografii cu practicanții care sunt persecutați și supuși la recoltarea forțată de organe vii. Ele au fost șocate de faptul că persecuția are loc. Au semnat petiția, iar una dintre fete a spus: "Nu pot să cred că se întâmplă un lucru atât de groaznic în această lume. Sper că nedreptatea făcută acestor practicanți se va sfârși curând."

Un turist din China a explicat că bunicul său a fost persecutat de PCC, așa că știa că regimul este rău. El a spus că nu s-a alăturat Partidului sau Ligii Tineretului: "Cu toate acestea, m-am alăturat Tinerilor Pionieri când eram în școala primară". Le-a spus practicanților numele său de familie și le-a cerut să îl ajute să se retragă din Tinerii Pionieri folosind un pseudonim.

O femeie din Brazilia a venit la stand când activitatea era pe cale să se încheie. Ea a semnat petiția imediat ce a aflat adevărul despre Falun Dafa. Ochii i s-au umplut de lacrimi când a văzut imaginile cu practicanții care sunt persecutați. "Sper ca această persecuție să se încheie curând!", a exclamat ea.

Context: Ce este Falun Dafa și de ce o persecută PCC?

Falun Dafa (cunoscută și sub numele de Falun Gong) a fost prezentată pentru prima dată publicului de domnul Li Hongzhi în Changchun, China, în 1992. Disciplina spirituală este practicată în prezent în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. Milioane de oameni care au îmbrățișat învățăturile bazate pe principiile adevărului, compasiunii și toleranței și au învățat cele cinci exerciții cu mișcări line, au experimentat îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții.

Jiang Zemin, fostul șef al Partidului Comunist Chinez (PCC), a perceput popularitatea crescândă a acestei discipline spirituale ca pe o amenințare la adresa ideologiei ateiste a PCC și, la 20 iulie 1999, a emis un ordin de interzicere a acestei practici.

Sub conducerea personală a lui Jiang, PCC a înființat Biroul 610, o organizație de securitate extralegală care are puterea de a trece peste sistemele polițienești și judiciare și a cărei singură funcție este de a efectua persecuția Falun Dafa.

Minghui.org a confirmat moartea a mii de practicanți ca urmare a persecuției din ultimii 22 de ani. Se crede că numărul real este mult mai mare. Și mai mulți au fost închiși și torturați pentru credința lor.

Există dovezi concrete că PCC susține recoltarea de organe de la practicanții deținuți, care sunt uciși pentru a aproviziona industria de transplant de organe.

***

Cartea “NOUĂ COMENTARII DESPRE PARTIDUL COMUNIST” a determinat ca 410 milioane de chinezi să renunțe la Partidul Comunist și organizațiile afiliate, încurajând astfel o mișcare pașnică fără precedent în China, pentru transformare și schimbare.

* Vă invităm să semnați

Petiția adresată Preşedintelui României, pentru condamnarea recoltării forţate de organe de la practicanţii Falun Gong în China

***

Mai multe informații despre comunitatea Falun Dafa națională și internatională găsiți accesând următorul link: https://ro.clearharmony.net/