Apr 16, 2024
6 mins read
10 views
6 mins read

Germania: Prezentare Falun Dafa în München

Germania: Prezentare Falun Dafa în München

null

Citiți aici articolul "Cum a apărut omenirea"!

Munchen este o destinație turistică istorică și populară, iar practicanții Falun Dafa organizează frecvent evenimente acolo pentru a prezenta practica de cultivare vizitatorilor și rezidenților. Prin demonstrații de exerciții, postere și bannere, practicanții împărtășesc beneficiile disciplinei destinate minții și corpului. De asemenea, ei expun modul în care colegii lor practicanți din China sunt persecutați pentru credința lor de către Partidul Comunist Chinez (PCC).

Pe 2 martie și pe 9 martie practicanții au organizat în Marienplatz și Odeonsplatz două evenimente, ca parte a eforturilor lor continue de sensibilizare a opiniei publice cu privire la atrocitățile pe care PCC le comite împotriva Falun Gong. Marienplatz este o piață principală din apropierea primăriei și reprezintă inima geografică și culturală a orașului München. Odeonsplatz este o piață mare situată între Residenz, fosta reședință a monarhilor bavarezi, și Englischer Garten. Ambele sunt locuri de întâlnire populare în centrul orașului München.


Practicanții prezintă Falun Dafa în Marienplatz pe 2 martie 2024.


Practicanții demonstrează exercițiile Falun Dafa la Odeonsplatz pe 9 martie 2024.


Oamenii discută cu practicanții la Odeonsplatz și semnează o petiție pentru a cere încetarea persecuției din China.

Vremea a fost frumoasă pentru ambele evenimente. Mulți oameni s-au oprit să citească bannerele inscripționate cu "Adevăr, Compasiune, Toleranță" și "Opriți recoltarea de organe de la practicanții Falun Dafa din China". Mulți au pus întrebări și au discutat cu practicanții. Majoritatea oamenilor au fost șocați să afle cum PCC a reprimat brutal grupul din iulie 1999. Mulți oameni au spus că le urează practicanților numai bine și au semnat petiții prin care au cerut să se pună capăt atrocităților din China.

"Sper că semnătura mea poate ajuta la salvarea oamenilor"


Gerianna Machholz, contabilă

Când contabila Gerianna Machholz a trecut prin Odeonsplatz pe 9 martie, s-a oprit la standul Falun Dafa și a vorbit cu un practicant. Ea a semnat o petiție prin care cerea să se pună capăt tragediilor din China.

Doamna Machholz a spus că a mai auzit despre recoltarea forțată de organe care are loc în China și speră că semnătura ei poate ajuta la încetarea acestor brutalități. "Aceasta este una dintre cele mai oribile crime de care am auzit vreodată și m-a lăsat cu adevărat fără cuvinte", a spus ea. "Sperăm că semnătura mea va ajuta și că o mulțime de oameni vor putea fi salvați, pentru că este îngrozitor ceea ce se întâmplă."

"Aceasta este o problemă dincolo de religii, deoarece majoritatea oamenilor pot face diferența între bine și rău", a adăugat doamna Machholz. "Pentru că ideologia PCC este atât de păcătoasă și a ajuns la acest nivel, Cerul nu va permite ca acest lucru să continue."

Dna Machholz crede că PCC creează teroare pentru a controla oamenii. Ea a spus că principiile Falun Dafa precum Adevăr – Compasiune – Toleranță sunt grandioase. "Dacă toată lumea le-ar putea urma, nu ar mai exista fapte rele sau războaie, de aceea le susțin în totalitate", a spus ea.

Doamna Machholz a spus că tocmai a urmărit spectacolul Shen Yun la Frankfurt și că i-a plăcut foarte mult. Ea a spus că intenționează să descarce o copie a Zhuan Falun, cartea principală a Falun Dafa, și să o citească.

Turiști austrieci: "Principiile Falun Dafa sunt importante"


Werner Schifter și Alexander Kielmansek din Viena, Austria

Doi turiști din Viena, Austria, Werner Schifter și Alexander Kielmansek, au stat de vorbă cu practicanții în timpul evenimentului de la Odeonsplatz, iar apoi au semnat petiția. Dl Kielmansek a mulțumit practicanților pentru că aceștia le-au vorbit despre Falun Dafa și a spus că este fericit să ajute la oprirea crimei recoltării de organe prin semnarea unei petiții. El a adăugat că recoltarea de organe de la practicanții Falun Dafa este o crimă împotriva umanității.

Dl Schifter a spus că este bine să expunem în acest fel brutalitatea PCC în public. El consideră că de asta are nevoie societatea și că tot mai mulți oameni ar trebui să facă un pas înainte și să sprijine eforturile practicanților.

Ambii bărbați au spus că apreciază foarte mult principiile Adevăr – Compasiune – Toleranță. Domnul Kielmansek a spus: "Sunt pe deplin de acord cu ele și aș dori să le urmez în viața mea". "Aceste principii sunt importante pentru omenire", a adăugat dl Schifter.

Dl Kielmansek a spus că este regretabil că astfel de valori mărețe sunt reprimate în China, doar pentru că PCC este împotriva tuturor sistemelor de credință. "Au preluat puterea și au stricat totul. Sunt niște criminali", a spus el.

"Aceste crime trebuie să înceteze"


În timpul evenimentului de la Marienplatz, oamenii semnează petiția.

Muzicianul Bobby a declarat că tratamentele abuzive la care sunt supuși practicanții Falun Dafa în China sunt tragice, în special recoltarea forțată de organe. "Nu este vorba de oameni săraci care își vând organele pentru a trăi. Acesta este un furt de organe - o infracțiune penală", a spus el. El a adăugat că oamenii nu pot face lucruri nesăbuite doar pentru că au putere și a afirmat că acesta este motivul pentru care a semnat petiția, și anume pentru a pune capăt acestei fapte odioase.


Muzicianul Bobby

Un alt muzician care a trecut pe la stand a spus că recoltarea de organe realizată de PCC este o crimă împotriva umanității. I-a părut rău să audă că practicanții Falun Dafa sunt persecutați pentru credința lor, inclusiv pentru că urmează principiile Adevăr – Compasiune – Toleranță. El consideră că acesta este un păcat comis de PCC și că ideologia comunistă i-a determinat pe cetățenii obișnuiți să comită crime.

Context: Ce este Falun Dafa și de ce o persecută PCC?

Falun Dafa (cunoscută și sub numele de Falun Gong) a fost prezentată pentru prima dată publicului de domnul Li Hongzhi în Changchun, China, în 1992. Disciplina spirituală este practicată în prezent în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. Milioane de oameni care au îmbrățișat învățăturile bazate pe principiile adevărului, compasiunii și toleranței și au învățat cele cinci exerciții cu mișcări line, au experimentat îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții.

Jiang Zemin, fostul șef al Partidului Comunist Chinez (PCC), a perceput popularitatea crescândă a acestei discipline spirituale ca pe o amenințare la adresa ideologiei ateiste a PCC și, la 20 iulie 1999, a emis un ordin de interzicere a acestei practici.

Sub conducerea personală a lui Jiang, PCC a înființat Biroul 610, o organizație de securitate extralegală care are puterea de a trece peste sistemele polițienești și judiciare și a cărei singură funcție este de a efectua persecuția Falun Dafa.

Minghui.org a confirmat moartea a mii de practicanți ca urmare a persecuției din ultimii 22 de ani. Se crede că numărul real este mult mai mare. Și mai mulți au fost închiși și torturați pentru credința lor.

Există dovezi concrete că PCC susține recoltarea de organe de la practicanții deținuți, care sunt uciși pentru a aproviziona industria de transplant de organe.

***

Cartea “NOUĂ COMENTARII DESPRE PARTIDUL COMUNIST” a determinat ca 410 milioane de chinezi să renunțe la Partidul Comunist și organizațiile afiliate, încurajând astfel o mișcare pașnică fără precedent în China, pentru transformare și schimbare.

* Vă invităm să semnați

Petiția adresată Preşedintelui României, pentru condamnarea recoltării forţate de organe de la practicanţii Falun Gong în China

***

Mai multe informații despre comunitatea Falun Dafa națională și internatională găsiți accesând următorul link: https://ro.clearharmony.net/